Rentus® is ontstaan uit passie voor onroerend goed en de zin om verandering te brengen in de vakantieverhuursector. Wij zijn er om eigenaars van vakantiehuizen te helpen meer rendement uit hun eigendom te halen en om onze gasten een onvergetelijke vakantie te laten beleven.

Rentus   run   team


Jena

“Dankzij onze ervaring in de hotelsector verhuren we steeds aan de beste nachtprijs. Onze prijzen worden dagelijks aangepast rekening houdend met seizoenen, feestdagen, vraag en aanbod. Daarnaast beschikken wij over een fantastische interne organisatie, hoge graad van auto-matisatie, vernieuwende software en handsfree diensten waardoor we een optimale service kunnen garanderen aan onze klanten en gasten.“
Ervaring hotelsector, operationeel management
Ervaring hotelsector, operationeel management

Jean-Pierre

“In huidige tijden is niets zo belangrijk als een goede communicatie. Wij zijn ervaren en vertrouwd met de nieuwste communicatie- en marketingtechnieken waardoor elke advertentie van uw eigendom in het oog springt wat resulteert in een hogere bezettingsgraad.”
Ervaring in communicatie management en sales
Ervaring in communicatie management en sales

Annelies

“Bij het beheer van uw onroerend goed komen heel wat juridische aspecten kijken. Dankzij onze jarenlange praktische ervaring in het notariaat kunnen wij u hierbij fiscaal en juridisch begeleiden. Verder kunnen wij u adviseren inzake het logiesdecreet en de brandveiligheid van uw accommodatie.”
Juridische ervaring
Juridische ervaring
We run for you

Wij weten dat wij dankzij onze diensten en services de tevredenheid van onze gasten kunnen verbeteren en zo uw inkomsten kunnen verhogen. We hebben vertrouwen in wat we beloven, omdat we het jarenlang zelf hebben getest met onze eigen vakantie eigendommen.

Ons Rentus® team is jong en dynamisch eerlijk en oprecht en staat elke dag met de glimlach voor u klaar. Wij hebben de juiste mensen op de juiste plaats en een goede en productieve samenwerking zorgen voor ons succes. Rent with us and we run each day for you!
Join our team

Vacatures