Ontdek
Nieuwpoort

Nieuwpoort is een bruisende stad waar heel wat te beleven valt. Van sport tot ontspanning, van shopplezier tot cultuur. Voor elk wat wils. Gedurende alle seizoenen worden heel wat activiteiten georganiseerd zodat u zich nooit kan vervelen. In Nieuwpoort kunt u ook naar hartenlust shoppen. Kom ook aan de Vismijn de dagelijkse sfeer opsnuiven.

Bekijk ons aanbod


Westende

Westende is een gezellige badplaats ideaal voor een strandvakantie met het hele gezin. Wandelen in de duinen, ravotten op het strand, genieten van een wandeling op de vernieuwde Koning Ridderdijk en een cocktail drinken in één van de vele beachbars. Westende verveelt nooit. Maar ook sporters en cultuurliefhebbers komen er zeker aan hun trekken.

Bekijk ons aanbod


Middelkerke

Middelkerke lokt elk jaar heel wat volk door zijn vele evenementen en activiteiten. Ze is tevens dé stripgemeente van de Belgische kust. Maar ook voor shopping, beachfun, leuke tearooms, terrasjes en beachbars moet je in Middelkerke zijn. Ook de langste wandeldijk van de Belgische kust ligt hier aan je voeten.

Bekijk ons aanbod


Koksijde

Koksijde is met meer dan 700ha natuurgebied en met de Hoge Blekker als hoogste duin van de Vlaamse Kust een waar wandelparadijs. Ook zijn uitgestrekte stranden, lange wandeldijk en toffe beachbars kunnen velen bekoren. Laat je ook verrassen door kunst en archeologie. Het Paul Delvauxmuseum bijvoorbeeld is een must see voor elke cultuurliefhebber.

Bekijk ons aanbod


Oostduinkerke

Oostduinkerke is een rustige kustplaats omringd door een prachtig duinlandschap. Ze is de enige kustplaats ter wereld waar nog garnalen te paard worden gevangen. Een echte traditie die zeker de moeite waard is om te zien. Andere troeven in Oostduinkerke zijn het charmante dorp dat de folklore in ere houdt, het Nationaal Visserijmuseum en de uitstekende sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Bekijk ons aanbod


Oostende

Oostende staat bekend als de koningin der badsteden. Oostende is dé badplaats waar altijd wat te beleven is. Het is een moderne bruisende met heel wat mooie winkels, interessante musea, geweldig mooie street art, fijne restaurants en populaire bezienswaardigheden. Verder heeft Oostende ook een prachtige kustlijn met brede stranden, een lange strandpromenade, een jachthaven, vele watersportsclubs en toffe beachbars. Kortom, Oostende verveelt nooit.

Bekijk ons aanbod


Jabbeke

Jabbeke heeft een zeer rijk verleden. Het is dé kunstenaarsgemeente bij uitstek. Het Permekemuseum prijkt dan ook aan de top van één van de doe tips. Maar ook fiets- en wandelliefhebbers kunnen hier genieten van natuur en rust. Jabbeke is immers gelegen tussen vijf grote natuurgebieden. Daarnaast zijn er genoeg gezellige terrasjes en lekkere eetadresjes die velen kunnen bekoren. Jabbeke is authentiek, groen en gastvriendelijk en slechts een paar panden van Brugge en de kust verwijderd.

Bekijk ons aanbod