Bereken gratis uw verhuuropbrengst en
verdien meer

Zorgeloos verhuren
van uw vakantie eigendom

MEER HUUROPBRENSTEN


Rentus is er om eigenaren van vakantie eigendommen te helpen hun rendement te maximaliseren en dit zonder de gebruikelijke zorgen via de focus op short-stay of short term verblijven. Deze innovatieve aanpak kunnen wij garanderen dankzij onze flexibiliteit, onze nieuwe technologie en handsfree service. Dit resulteert in betere gastervaringen en meer inkomsten voor u als eigenaar.ZORGELOOS VERHUREN


Wij nemen voor u alles uit handen, van advertentiebeheer tot schoonmaak, contactloze check-in/check-out service en gasten-communicatie. Verder kunnen wij u adviseren inzake de wet- en regelgeving, belastingen en brandveiligheid. We zorgen eveneens voor een volledige styling van uw eigendom voorafgaandelijk aan een professionele fotoreportage.EERLIJK EN TRANSPARANT


Wij streven naar duidelijke en transparante communicatie. Via het eigenaarsportaal kunt u alle boekingen in real-time volgen. Daarnaast bezorgen wij u maandelijks een duidelijk overzicht van alle opbrengsten en kosten. Bovendien kunt u periodes blokkeren waarin u niet wenst te verhuren.

Rentus   ervaring

Dankzij de Rentus® team ervaring helpen wij eigenaars om meer rendement uit hun eigendom te halen en zorgen wij ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven.


ERVARING
HOTELSECTOR

Dankzij onze ervaring in de hotelsector weten wij als geen ander hoe we de hoogste verhuuropbrengsten kunnen genereren. Rekening houdend met de seizoenen, feestdagen, vraag en aanbod worden onze prijzen dagelijks aangepast waardoor wij steeds verhuren aan de beste nachtprijs.


ERVARING
OPERATONEEL MANAGEMENT

Een vakantie eigendom verhuren vraagt heel wat organisatie. Dankzij onze innovatieve aanpak kunnen wij zeer efficiënt en transparant werken. Wij beschikken over een fantastische interne werking, vernieuwende software en handsfree diensten waardoor we de beste service kunnen garanderen aan onze klanten en gasten.


ERVARING
BEHEREN VAKANTIE EIGENDOMMEN

Wij weten dat wij dankzij onze diensten en services de tevredenheid van onze gasten kunnen verbeteren en zo uw inkomsten kunnen verhogen. We hebben vertrouwen in wat we beloven, omdat we het jarenlang zelf hebben getest met onze eigen vakantie eigendommen.


JURIDISCHE
ERVARING

Bij het beheer van uw onroerend goed komen heel wat jurdische aspecten kijken. Dankzij onze jarenlange praktische ervaring in het notariaat kunnen wij u hierbij fiscaal en juridisch begeleiden. Verder kunnen wij u adviseren inzake het logiesdecreet en de brandveiligheid van uw accommodatie.


ERVARING
COMMUNICATIE

In huidige tijden is niets zo belangrijk als een goede communicatie. Wij zijn ervaren en vertrouwd met de nieuwste communicatie- en marketingtechnieken waardoor elke advertentie van uw eigendom in het oog springt wat resulteert in een hogere bezettingsgraad.


ERVARING
TEAM

Ons Rentus® team is jong en dynamisch, eerlijk en oprecht en staat elke dag met de glimlach voor u klaar. Wij hebben de juiste mensen op de juiste plaats en een goede en productieve samenwerking zorgen voor ons succes. Rent with us and we run each day for you!
Lees meer over onze diensten

Happy owners

Carolien
Eigenaar "woning"

"Rentus is een geweldig vakantie verhuurkantoor! Het volledig team is onovertroffen, vriendelijk en zeer bereid om me met alles te helpen. Dankzij deze service krijg ik veel meer boekingen dan toen ik nog met lokale traditionele agentschappen werkte."

Martin
Eigenaar "appartement"

“Een uitstekende service en topteam! We werken nu meer dan 3 maanden met Rentus vacation rental management en zijn nog steeds onder de indruk van hun manier van werken! Doordat ze de volledige verhuur overnemen hoeven wij ons nergens meer zorgen over te maken.”

Josephine
Eigenaar "studio"

"Wat mij het meest bevalt aan Rentus vakantieverhuur is dat ze zeer betrouwbaar en transparant zijn. Ik kan alle boekingen perfect volgen en krijg maandelijks een mooi overzicht. Uitstekende service!"