UW EIGENDOM VERHUREN?

Rent with us

UW ACCOMMODATIE BOEKEN

Stay with us

Vakantieverhuur zonder zorgen
met meer rendement

Vakantieverhuur zonder zorgen
met meer rendement

Rentus® is een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van vakantie-eigendommen en is ontstaan uit passie voor onroerend goed en de zin om verandering te brengen in de vakantie-verhuursector. Want nieuwe tijden vragen nieuwe methoden. Wij focussen ons op “short-stay” verblijven en een innovatieve aanpak. Dankzij onze flexibiliteit, transparante organisatie en nieuwe technologie neemt Rentus® de verhuring van uw vakantie eigendom of appartement uit handen.
Rent with us
and we for you
Wij bieden uw vakantie-eigendom aan op verschillende boekingsplatforms, zorgen voor de eindschoonmaak, contactloze check-in/check-out service en gastcommunicatie. Verhuren van uw vakantie-eigendom zonder zorgen. Dat wilt u toch ook? Bovendien weten wij als geen ander onze gasten in de watten te leggen en een onvergetelijk verblijf aan zee te bezorgen, wat resulteert in betere reviews en meer boekingen.
Facebook          Instagram

Happy owners,
Happy guests

Lorenzo
Gast bij "Sandsedge"

Een heel mooi appartement, alles is aanwezig wat je echt nodig hebt en enorm proper! Rentus korte termijnverhuur is ook onmiddellijk bereikbaar als je een vraag hebt! Het appartement is een echte aanrader!

Laurens
Gast bij "Thyline One"

“Leuk, tof appartement. Dicht bij alles, in en uitchecken gaat super vlot. Alles was proper en bij aankomst was er een welkomstpakket van Rentus vacation rental management!”

Greet
Gast bij "Studio Sandhead Beach"

“Het appartement lag vlakbij het strand en was makkelijk bereikbaar met de auto. Het was ruim en gezellig met alle nodige voorzieningen. Goede communicatie met Rentus korte termijn vakantieverhuur!”

Carolien
Eigenaar "woning"

"Rentus is een geweldig vakantie verhuurkantoor! Het volledig team is onovertroffen, vriendelijk en zeer bereid om me met alles te helpen. Dankzij deze service krijg ik veel meer boekingen dan toen ik nog met lokale traditionele agentschappen werkte."

Martin
Eigenaar "appartement"

“Een uitstekende service en topteam! We werken nu meer dan 3 maanden met Rentus vacation rental management en zijn nog steeds onder de indruk van hun manier van werken! Doordat ze de volledige verhuur overnemen hoeven wij ons nergens meer zorgen over te maken.”

Josephine
Eigenaar "studio"

"Wat mij het meest bevalt aan Rentus vakantieverhuur is dat ze zeer betrouwbaar en transparant zijn. Ik kan alle boekingen perfect volgen en krijg maandelijks een mooi overzicht. Uitstekende service!"